HELISEA IR kopalniški panel

Kopalniški IR sevalni paneli HELISEA in ACANTO 

predstavljajo inovativno tehnološko rešitev Radialight, ki zagotavlja visoko učinkovitost in nizko porabo električne energije.

Nova dizajnerska modela infrardečega sevalnega panela za ogrevanje kopalnic in sušenje brisač z majhno porabo energije. Helisea &Acanto, sta visoko učinkovita in varčna grelnika, ki z infrardečim načinom ogrevanja hkrati posušijo brisače in ogrejejo prostor, kot bi to na naraven način naredili sončni žarki. Praktični in preprosti za vgradnjo.

 

 

HELISEA, Radialight je izdelal  prvi grelnik za kopalnice in brisače z dvojno ogrevalno površino. Toplota se preko infrardečih žarkov širi v vse smeri ter tako enakomerno ogreje prostor. HELISEA ima inovativen način pritrjevanja, kar omogoča vrtenje za 180° okrog stenskega nosilca, ter tako omogoča sušenje in ogrevanje. IP zaščita 24, natančen prostorski termostat, tajmer (15’ - 30’ - 60’ - 120’), dvojna električna zaščita, dobavljiv v dveh barvnih različicah: Bela ali Aluminij.   ACANTO, infrardeči sevalni grelnik za fiksno vgradnjo. Radialight je izdelal prvi tovrsten grelnik z veliko sevalno površino, ki ima električni grelec z nizko porabo in visoko učinkovitostjo. IP zaščita 24, natančen prostorski termostat, tajmer (15’- 30’ - 60’ - 120’), dvojna električna zaščita, dobavljiv v dveh barvnih različicah: Bela ali Aluminij.
 

 

Prednosti Radialight tehnologije: Odlično odvajanje toplote, zahvaljujoč takojšnjemu učinku infrardečih žarkov, ki jih oddaja iz celotne površine in takojšnje občutenje toplote. Testiranja so pokazala da im grelnik Helisea bistveno boljše lastnosti od primerljivih grelnikov, kar je razvidno iz spodnjih grafov: Višja in hitreje dosežena temperatura na površini, višja in hitreje dosežena temperatura na brisači, ter bistveno hitreje dosežena in višja temperatura na oddaljenosti 30 cm od grelnika.