KLIMA Dualtherm hibrid IR paneli

NOVO IR ogrevanje, IR paneli DualTherm.

Električni IR radiatorji KLIMA

predstavljajo najnaprednejšo tehnologijo na področju IR in električnega ogrevanja. Tehnologija DualTherm omogoča učinkovito kombinacijo IR ogrevanja in klasične konvekcije, kjer je učinkovitost in ekonomičnost delovanja zagotovljena z natančnim digitalnim krmiljenjem preko digitalnega LCD zaslona. Preprosteje povedano, gre za IR panel s konvekcijskim grelnikom in inteligentnim nadzorom temperature.

 


NASTAVLJANJE TEMPERATURE

Preko uporabniku prijazne tipkovnice, lahko v prostoru nastavite želeno temperaturo na decimalko natančno. Dejanska temperatura prostora je vedno prikazana na LCD zaslonu, ki se ob pritisku na katerokoli tipko osvetli. Krmiljene načina ogrevanja IR panel ali kombinacija IR panel + konvekcija je samodejno.

NAČINI ZA VARČEVANJE Z ENEGIJO

Tehnologija Radialight vsebuje vse napredne elemente, ki omogočajo varčno rabo energije, pri maksimalnem udobju: Progamabilni tedenski termostat, enostaven in učinkovit ima pred naložene tri programe, za uporabnike z različnimi potrebami: Program živim, program pisarna in program vikend, za počitniške hiše. Radiator ima vgrajen senzor prisotnosti, ki delovanje radiatorja prilagajaprisotnosti ljudi v prostoru, na način da ko v prostoru ni nikogar radiator samodejno nastavi temperaturo za 3,5° C nižje. Varnostna funkcija,ki v primeru, da je odprto okno ali vrata samodejno preklopi v režim stand-by in tako prepreči nepotrebne stroške. Prikazovalnik porabe električne energije vam omogoča, da nadzorujete vašo porabo. Prikazovalnik porabe, omogoča spremljanje trenutnega režima delovanja, ter tako uporabniku omogoča sprotno prilagajanje nastavljene temperature za zmanjševanje porabe električne energije. Prikazovalnik prikaže tudi porabo v zadnjih 24 urah in v zadnjem tednu.